Gerrard om råden från Klopp

Bild till nyheten Gerrard om råden från Klopp
Steven Gerrard berättar om vad Jürgen Klopp sa till honom inför att han skulle bli manager för Rangers.

Steven Gerrard var ungdomstränare i Liverpool innan han fick chansen att bli manager på seniornivå i skotska Rangers. Inför flytten samtalade Liverpoolegendaren med Jürgen Klopp.

– Jag minns ett samtal jag hade med Jürgen om hur det är att vara manager. Det var innan jag fick jobbet. Jag frågade vad som var viktigast för mig att ta med mig in och vad han kunde säga för att hjälpa mig framöver, säger Gerrard till Sky Sports

– Han sa att jag alltid skulle försöka vara så balanserad jag kan. Nu vet jag exakt varför han sa så. Den här resan tar dig till så många platser, både känslotoppar och dalar.

Gerrard har fått en fantastisk start på managerkarrirären. Redan under sin tredje säsong i Rangers såg han till att leda dem till en efterlängtad ligatitel. 

– Jag är otroligt stolt över vad vi har uppnått. Jag ska nollställa i sommar och göra allt för att denna grupp ska vara så stark och konkurrenskraftig som möjligt. Jag har ambitioner med den här klubben. Jag vill försöka nå Champions League och försvara ligatiteln. Jag vill också rätta till det som hände i cupen.

– Jag vill komma tillbaka till försäsongen med en möjlighet för framgång, det är allt jag ber om. Förhoppningsvis får jag stöd hos styret, då kan vi köra fullt ut igen.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer