– Hans framtid är här med oss

Bild till nyheten – Hans framtid är här med oss
Jürgen Klopp räknar med att Naby Keita är en del av Liverpooltruppen även i framtiden.

Jürgen Klopp fick under sin presskonferens inför Manchester United en fråga om Naby Keita, mittfältaren som haft problem under sin tid i Liverpool då skador har hämmat hans utveckling.

– Det handlar om många saker i år, det har varit tufft. Vi har tvingats göra förändringar väldigt ofta och då försöker man att välja stabiliteten på de områden man kan, sa Klopp enligt Liverpoolfc.com.

– Exempelvis har Man Uniteds backlinje spelat, jag tror att det är de 20 senaste matcherna eller något liknande tillsammans. Då kan man göra förändringar eftersom man har en tydligt grund. Vi har inte haft det.

– Då fungerar det inte att göra två eller tre förändringar på mittfältet, det fungerar inte inom fotbollen. Folk säger "ge det ett försök", men man behöver stabilitet i laget.

– De lagen man möter är också för duktiga för att man ska kunna göra åtta eller nio förändringar. 

– Naby tränar på bra just nu, det måste jag säga. Han tränar väldigt bra, precis som många andra spelare, det ser riktigt bra ut på träning. Men detta år har vi behövt stabilitet.

– Vi kommer att göra förändringar då och då men det är inte så att vi väljer sju, åtta eller nio spelare och säger "vi kanske kan vinna så här". Men när det gäller Naby Keita så ser jag det som att hans framtid är här tillsammans med oss.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer