Avancemang till semifinal för U18

Bild till nyheten Avancemang till semifinal för U18
Liverpools U18 besegrade Arsenal i FA Youth Cups kvartsfinal och tog steget till semifinal.

Liverpools U18 välkomnade Arsenals motsvarighet till Anfield för kvartsfinal i FA Youth Cup, en match som de röda vann med 3-1.

Max Woltman och James Norris slog till i den första halvleken, den sistnämnda från straffpunkten, och såg därmed till att Liverpool tog med sig en 2-0-ledning in i pausvilan.

I den andra halvleken utökade Mateusz Musialowski ledningen till 3-0 framför The Kop, ett mål som definitivt säkrade segern. Arsenal reducerade till 3-1 men det räckte inte för att säkra avancemang till nästa runda.

Marc Bridge-Wilkinsons lag kommer nu att ställas mot Ipswich Town på bortaplan i semifinal. Om laget lyckas nå hela vägen fram till säger i turneringen blir det klubbens femte triumf i FA Youth Cup.

Liverpool U18: Davies, Bradley, Norris, Quansah, Koumetio, Stephenson, Corness (Mabaya, 85), Morton, Woltman, Balagizi, Musialowski (Frauendorf, 77).