Bruce om Super League

Bild till nyheten Bruce om Super League
Steve Bruce fick, precis som Jürgen Klopp, svara på frågor om storklubbarnas agerande under veckan när han mötte pressen inför lördagens match på Anfield.

Denna vecka har dominerats av diskussionerna kring den nya superligan som lanserades i söndags men som också fallerade bara två dagar senare.

Newcastle-managern Steve Bruce menar att supportrarna gjorde ett mycket bra jobb då de reagerade ilsket mot storklubbarnas ägare.

– Det hela var inte rätt, de ansvariga har fått en smäll över fingrarna. Jag vill berömma supportrarna, de är stolta över vad vi har i det här landet och sättet som fotbollen fungerar på, säger Bruce enligt Newcastles officiella sajt.

– Leicester vann Premier League för några år sedan. Det är det vackra med den engelska fotbollen, att konkurrens verkligen finns där.

– West Brom, näst sist i ligan, gick och gjorde fem mål och vann mot Chelsea. Sheffield United vann på Old Trafford trots att de var avhängda i botten. Det är sådant vi älskar och det är den konkurrensen vi vill se i det här landet. 

Det ska ju spelas fotboll också och för Newcastle väntar i helgen en bortamatch mot Liverpool.

– Låt oss hoppas att vi kan resa till Liverpool och spela bra. Det måste vi göra, för Liverpool är Liverpool. 

– De har haft en tuff säsong sett till den standard de satt under de senaste åren, men från det vi sett under veckan så ser man tecken på att de håller på att hitta tillbaka till sig själva igen. De har spelat bra på slutet.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer