Kräver förändring och inflytande

Bild till nyheten Kräver förändring och inflytande
Supportergruppen Spion Kop 1906 kräver att Fenway Sports Group ändrar approach till sitt ägande av Liverpool FC.

Supportergruppen Spion Kop 1906 har precis som många andra reagerat ilsket på John W Henry och Fenway Sports Groups agerande i samband med den uppkomna Super League-situationen.

De har nu skrivit ett brev till de ledande personerna inom Liverpool FC där de kräver förändring.

"John Henry, Tom Werner, Billy Hogan och andra representanter inom FSG, som supportrar är vi förskräckta över händelserna de senaste dagarna. På grund av er ignorans, brist på konsultation och brist på förståelse så har ni återigen dragit skam över vår fotbollsklubb," inleder de innan de tar upp tidigare misstag som FSG gjort under sin tid som ägare, bland annat försöket till prishöjningar av matchbiljetterna och agerandet i början av pandemin då de tänkte ta del av skattebetalarnas pengar för att betala permitterade anställda. 

De fortsätter sedan:

"Den senaste veckan har visat oss att historien upprepar sig. De senaste dagarna har ni visat total obryddhet mot managern, spelarna, staben och supportrarna. Det är skamligt. Nu får det vara nog. Det har varit allt för många misstag, allt för många bortförklaringar och allt för många helomvändningar. Ni har skadat ryktet för vår klubb och vår stad. Vi vill inte höra fler dåliga ursäkter, vi vill se förändring. Vi vill se handling, inte ord."

"Vi uppmanar er till samtal med supportergrupper, vi uppmanar er att lyssna, vi kräver att få en representant i klubbens styrelse för att förhindra att det görs misstag som medför skam över Liverpool FC:s namn och rykte. Vi förväntar oss ett svar på detta, att fansen rådfrågas om vad som händer framöver, och att detta görs innan säsongen 2021/22 startar."


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer