Video: John W Henry ber om ursäkt

Bild till nyheten Video: John W Henry ber om ursäkt
Liverpools ägare har idag kommit med en ursäkt till supportrarna.

På Liverpools officiella sajt har John W Henry kommit med en ursäkt till klubbens supportrar efter Super League-fiaskot.

– Jag vill be om ursäkt till alla Liverpool Football Clubs supportrar för den splittring jag skapat under de senaste 48 timmarna. 

– Det säger sig själv, men det tål att sägas ändå, projektet som presenterades skulle aldrig fungera utan stödet från supportrarna. Ingen har någonsin trott någonting annat i England. Under dessa 48 timmar var ni väldigt tydliga över att detta inte skulle genomföras. Vi hörde er. Jag hörde er.

– Jag vill be om ursäkt till Jürgen, till Billy, till spelarna och till alla som jobbar så hårt för inom LFC för att göra våra supportrar stolta. De har absolut inget ansvar för den här splittringen. De var de som fick mest kritik och det är helt orättvist. Det är vad som gör mest ont. De älskar er klubb och jobbar varje dag för att göra er stolta.

– Jag vet att hela LFC-teamet har expertisen, ledarskapsförmågan och passionen som krävs för att återuppbygga förtroendet och hjälpa oss framåt. När vi för mer än ett decennium sedan tog oss an fotbollens utmaningar drömde vi om vad ni drömde om. Vi har jobbat hår för att förbättra er klubb. Vårt jobb är inte över. Jag hoppas att ni förstår att, även när vi gör misstag, så verkar vi för klubbens bästa. Denna gång har jag svikit er.

– Återigen, jag är ledsen och jag är ensam ansvarig för den onödiga kritik som funnits under de senaste dagarna. Det är någonting jag inte kommer att glömma. Det visar vilken makt supportrarna har idag och som de med all rätt kommer att ha i fortsättningen. 

– Om det är någonting som denna horribla pandemi har visar är det hur viktiga supportrarna är för vår sport, för varje sport. Det har visats i varje tom arena. Det har varit ett otroligt tufft år för oss alla, ingen har lämnats opåverkad. Det är viktigt att Liverpoolfamiljen hålls intakt och fortsätter med det vi har sett från er globalt, gester av  vänlighet och stöd. Jag kan lova er att jag kommer att göra allt jag kan för att bygga vidare på det.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer