– Ser ingen framtid för FSG

Bild till nyheten – Ser ingen framtid för FSG
Jamie Carragher fortsätter att kritisera ägarna Fenway Sports Group.

Super League verkar falla samman. Manchester City har redan bekräftat att de drar sig ur ligan och fler klubbar väntas följa.

Liverpoolspelarna har gått ut med ett offentligt meddelande där de uttrycker sitt missnöje, men än så länge har det  inte kommit några rapporter om att Fenway Sports Group backar. 

Jamie Carragher var rejält kritisk till ägarna när beskedet om Super League kom och nu, efter alla starka reaktioner, tror han inte att de kan vara kvar i klubben.

– När jag gick och la mig igår kändes det verkligen som att allt detta skulle försvinna. Det var känslan efter att spelare hade tagit ställning (efter Leeds-matchen sa bland annat James Milner att han inte gillade idén.) Vi hade spelare, managers och supportrar, säger Carragher till Sky Sports.

– Det gav mig ett lyft. Sedan imorse har jag varit övertygad om att detta skulle försvinna. Jag sa igår att så fort ett lag lämnar så är det över. Det är över nu. Jag bryr mig inte att alla inte lämnat ännu. Jag är faktiskt ännu argare på Liverpool just nu än vad jag var igår. Det faktum att de fortfarande hänger kvar som om att det kommer att bli verklighet.

– Jürgen Klopp har kastat dem (FSG) under bussen. Lagkaptenen har tillsammans med resten av truppen kastat dem under bussen. Till och med Kenny Dalglish. Det finns ingenting kvar för Liverpools ägare i detta. Jag kan inte se hur de kan fortsätta.

– De kan inte bara lämna klubben, såklart, det är en affärsverksamhet som vore värd mycket pengar om de skulle sälja. Men jag ser inte en framtid för FSG i Liverpool efter detta. Jag tror att de gör det värre för sig själva ju längre de väntar.

Strax efter Carraghers uttalanden bekräftade Liverpool att de drar sig ur turneringen.


13 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer