– Klopp är rasande på FSG

Bild till nyheten – Klopp är rasande på FSG
Jürgen Klopp ska ha reagerat starkt på beskedet om den nya superligan och det faktum att beskedet kom så tätt inpå en viktig match mot Leeds.

Jürgen Klopp och spelarna möttes inför gårdagens match mot Leeds av supportrar som skrek glåpord och sjöng ramsor om bland annat girighet efter Liverpools besked att de kommer vara med i nya Super League.

Klopp konstaterade efter matchen att ilskan är felriktad och att varken han eller spelarna varit inblandade i beslutsfattandet om den nya ligan.

The Athletics James Pearce kritiserar ägarna Fenway Sports Group för deras tystnad.

"Vilket uselt sätt FSG-trion John W Henry, Tom Werner och Mike Gordon har behandlat mannen som givit dem så mycket framgång och på så sätt ökat värdet av deras tillgångar enormt mycket," skriver Pearce.

"Det är dessa herrar som borde står framför kamerorna och svara på de tuffa frågorna gällande Liverpools kontroversiella beslut att ansluta till en europeisk superliga, men de har förblivit tysta. Istället var det Klopp som lämnades med uppgiften att navigera igenom ett minfält."

"The Athletic erfar att Klopp är rasande på FSG både för att de valt att gå med i ESL samt tajmingen på offentliggörandet, så pass nära inpå en viktig match mot Leeds United."

"Förberedelserna till måndagens match blev helt klart påverkade. Klopp behövde spendera delar av dagen på att förbereda hur han skulle svara på de oundvikliga frågorna från media eftersom ingen från FSG klev fram."

Trots ilskan som Klopp sägs känna så slog han på sin presskonferens efter matchen fast att han inte kommer att lämna Liverpool, han sa istället att han blir extra motiverad att stanna när tuffa utmaningar väntar. 

Pearce skriver att Klopp vill samtala med ägarna under de kommande dagarna. Journalisten tror att tysken är den som har störst chans att få rätsida på den här situationen.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer