– Krävs värvningar av högsta klass

Bild till nyheten – Krävs värvningar av högsta klass
Journalisten Chris Bascombe menar att det kommer krävas att klasspelare värvas in i sommar för att förstärka Liverpooltruppen inför nästa säsongs revanschjakt i Premier League.

Liverpool åkte ur Champions League efter 0-0 mot Real Madrid på Anfield, ett resultat som inte var bra nog för att vända underläget från första matchen i Madrid.

När Jürgen Klopp formerade laget inför den avgörande fighten fick både Diogo Jota och Thiago Alcantara, sommarens storvärvningar, inleda på bänken. 

Telegraph-journalisten Chris Bascombe menar att det kommer att det i sommar krävs värvningar i paritet med sommaren då Alisson och Fabinho hämtades in till klubben. 

"Det finns en känsla inom klubben, som Klopp håller med om, att saker och ting kommer att återgå till det normala både på och utanför planen när mittbackarna och supportrarna återvänder. Med tanke på den enorma nedgång som skett under de senaste nio månaderna låter det optimistiskt," skriver Bascombe.

"Förändringarna i truppen kan endast vara minimala om tillskotten är av extremt hög klass."

"Här fick varken Thiago Alcantara eller Diogo Jota, sommarens stora värvningar, plats i startelvan. Det var talande, även om om Jotas potential inte går att ifrågasätta. Oavsett Thiago och Jotas kvaliteter, om de inte anses vara självklara startspelare för en match av denna magnitud så måste klubben steppa upp jakten på de som kan sätta fart på nästa års Premier League-titelfight, annars kommer Klopp inte ha något annat val än att be samma spelare att gräva djupt i reserverna och göra det igen."


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer