West Ham tar över fjärdeplatsen

Bild till nyheten West Ham tar över fjärdeplatsen
West Ham besegrade Wolverhampton och är ny fyra i Premier League. Everton tappade två poäng efter ett kryss mot Crystal Palace.

Två av Liverpools konkurrenter om en topp fyra-placering, West Ham och Everton, var i spel när den 30:e omgången slutfördes.

Först ut var Everton som välkomnade Crystal Palace till Goodison Park. Den första halvleken var en mållös sådan men James Rodriguez kunde ge sitt Everton ledningen tio minuter in i den andra halvleken. Med bara fyra minuter kvar av ordinarie tid svarade bortalaget genom Michy Batshuayi och 1-1 var ett faktum.

För West Ham var det ett bortamöte med Wolverhampton som gällde. Hammers öppnade urstarkt och hade efter knappt 40 minuters spel gått upp i en ledning med 3-0. Wolves reducerade precis innan pausvilan och skapade spänning i matchen igen när Fabio Silva satte 3-2 med tjugo minuter kvar att spela. David Moyes mannar höll dock ut och tog samtliga tre poäng.