U23-seger efter stark vändning

Bild till nyheten U23-seger efter stark vändning
Liverpools U23 vände underläge två gånger om mot Brighton och lyckades på så sätt ta hem samtliga tre poäng.

När Brighton gästade akademin i Kirkby för ett möte i Premier League 2 bjöds det på en målrik och händelserik match.

Gästerna tog ledningen tidigt i den första halvleken och höll de ledningen in till paus. Blott två minuter efter andra halvlekens början var det dock utjämnat efter mål av Joe Hardy.

Därefter dröjde det en knapp kvart innan Brighton återtog ledningen. Liverpool tvingades återigen slå tillbaka - vilket de gjorde. Ytterbacken Owen Beck svingade in ett inlägg till ytterbackskollegan Tony Gallacher som satte 2-2.

Samme Beck som assisterade till kvitteringen klev sedan fram och blev matchhjälte när han i 79:e minuten slog till med ett vackert avslut, efter passning från Gallacher, som betydde 3-2 och tre poäng till Liverpool.

Liverpool U23: Hughes, Gallacher, Beck, Savage, Boyes, Clayton, Dixon-Bonner, Clarkson (Cain, 46), Hardy (Sharif, 90+1), Longstaff (O’Rourke, 62), Woodburn.

Källa: Liverpoolfc.com.