"Säsongens mest kompletta insats"

Bild till nyheten "Säsongens mest kompletta insats"
Läs vad brittisk media skriver efter Liverpools storseger mot Arsenal som på allvar väckte hoppet om topp fyra till liv.
Miguel Delaney, Independent:

"Det var helt klart Liverpools bästa insats sedan 7-0-segern mot Crystal Palace och de såg plötsligt ut att vara fulla av självförtroende igen."

"Arsenal kunde helt enkelt inte hålla Jürgen Klopps lags tempo och tysken var strålande glad igen."

"Fokus riktas oundvikligen mot Jota, men den skillnad som Fabinho gör på mittfältet är stor. Liverpool ser mer ut som Liverpool igen. De kunde pressa och anfalla som vanligt. Det var en lång period i den första halvleken där de pressade ned Arsenal i straffområdet."

"Liverpools jakt på en topp fyra-placering ser ljus ut igen."

Ian Doyle, Liverpool Echo:

"Hej Liverpool, vi har väntat på er. Med den sorts tajming som har varit lagets sigill under de senaste säsongerna så klev Jürgen Klopps lag fram som en realistisk utmanare om Champions League-kvalifikation."

"När de gjorde det så skickade de ett budskap till Real Madrid om att de måste förbereda sig för en rejäl kamp i Spanien på tisdag."

"Intensivt, energisk, organiserat och hänsynslöst, så körde The Reds över Arsenal med deras mest kompletta insats från en tuff, ibland fruktansvärd, säsong."

"Liverpool har också Gareth Southgate att tacka."

"Klopp sa inför matchen att Trent Alexander-Arnold hade uppvisat en positiv reaktion efter den chockartade petningen genom några fina träningsinsatser."

"Det överfördes till planen här och högerbacken visade prov på hunger och inställning och, allra viktigast, bidrog han i samtliga tre mål."

"Om det här är formen som Alexander-Arnold kommer att visa upp i försöket att ta tillbaka sin plats i det engelska landslaget inför EM så kommer Liverpool att gynnas."

Rob Draper, Daily Mail:

"Liverpool är tillbaka. Inte på sin högstanivå. Det vore absurt. En längre tids rehabilitering kommer att krävas för att återvända till höjderna från de två senaste åren efter ett sådant fall från toppen."

"Men de är med i matchen igen. På dagen där de förlorade ligatiteln, då de matematiskt inte längre kunde nå Manchester City, så demonstrerade de kvaliteter som vi sett förr."

"De spelade ut Arsenal med lätthet och såg till att kampen om den sista Champions League-platsen kommer att bli en underhållande sådan."

Samuel Meade, Mirror:

"Det kommer att komma en tidpunkt då Klopp faktiskt inte kan låta Jota starta på bänken."

"Många argumenterar säkert för att vi redan passerat den tidpunkten. Han har varit klubbens mest effektiva anfallare i år och hade det inte varit för skador hade han mycket väl kunnat stå på fler mål än Salah."

"Jota har nu gjort mål i två raka Liverpoolmatcher efter segermålet mot Wolverhampton för tre veckor sedan. Ett svag rött anfall har varit ett problem den här säsongen, men man börjar fundera på om de redan har lösningen på plats."


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer