West Brom krossade Chelsea

Bild till nyheten West Brom krossade Chelsea
Sam Allardyces mannar gav Liverpool en boost i jakten på Champions League-platserna genom att fullständigt köra över Chelsea på Stamford Bridge.

Premier League-fotbollen är tillbaka efter landslagsuppehållet och först ut var Chelsea och West Bromwich som drabbade samman i London.

Chelsea, som varit urstarka sedan Thomas Tuchels kom till klubben, öppnade målskyttet efter en knapp halvtimme genom Christian Pulisic. Där och då talade inte mycket för att West Brom skulle få med sig någonting från matchen, men bara minuter senare drog Thiago Silva på sig ett andra gult kort och visades ut.

Precis innan halvtidsvilan slog bortalaget till med två snabba mål, båda signerade Matheus Pereira. West Brom tog med sig energin från sina två mål in i den andra halvleken och utökade till både 3-1 och 4-1 i 63 respektive 68 minuten.

Mason Mount satte en reducering till 4-2 men Chelsea lyckades aldrig på allvar närma sig en kvittering. På tilläggstid satte Callum Robinson sitt andra mål för matchen och krossen var ett faktum.

För Liverpools del var resultatet ett mycket positivt sådant då det öppnar upp kampen om topp fyra. Om "The Reds" tar tre poäng mot Arsenal ikväll är avståndet till Chelsea endast två poäng. Femteplacerade West Ham har på måndag chansen att passera Chelsea och ta över fjärdeplatsen.