Senaste nytt inför Arsenal

Bild till nyheten Senaste nytt inför Arsenal
Landslagsuppehållet är över och Jürgen Klopp har snackat upp lördagens bortafight mot Arsenal. Här kan du ta del av vad som sades i video- och textform.
Jürgen Klopp om investeringen som gjorts inom FSG:

– Så vitt jag vet så bidrar det till den ekonomiska stabiliteten och det arbete vi har gjort så här långt. 

– Klubbar har påverkats med tanke på vad som hänt senaste året, men detta gör det förhoppningsvis möjligt att fortsätta som vi gjort.

Om Curtis Jones röda kort:

– Jag har pratat med honom. Man vill inte se sådant efter matcher, det är klart. Men det var en viktig match där han presterade väldigt bra. Jag tror inte att Curtis hade reagerat som han gjorde utan att motståndarna sa eller gjorde någonting, men han vet att han inte gjorde rätt.

– Man måste lära sig av sina misstag, det kommer han att göra.

Om skadeläget:

– Bobby är tillbaka. De andra är det inte. Jag har ingen aning om EM, alla är i det skede de bör vara för tillfället. Tiden får utvisa vad som händer. Jag kan inte ta spelare från England eller Nederländerna, men jag har inga nyheter för tillfället. Jag har varken bra eller dåliga nyheter. 

Om Arsenal:

– Det är en tuff utmaning för oss. De är ett riktigt bra lag med många spelare som besitter stor potential. De har en bra blandning av unga talanger och erfarna spelare. Att de inte har varit så högt upp senaste säsongerna beror på konkurrensen i ligan som är väldigt tuff.

– Men jag tror det blir en tuff match för Arsenal också. Vi måste se till att vi är en motståndare som Arsenal inte vill möta, för att göra det så måste vi vara beredda på en fight och försvara oss på högsta nivå. Om vi lyckas med det har vi en bra chans, annars inte.

Om avslutningen på säsongen:

– Om du frågar mig vad jag önskar av den här avslutningen? Låt oss ge allt vi har, så får vi se vad det leder till.

– Det är så vi tar oss an detta. Vi har inte mycket utrymme att tappa så många fler poäng. Utöver det har vi tuffa matcher i Champions League. 

– Utmaningen nu är att hitta tillbaka till varandra spelmässigt efter ett långt landslagsuppehåll där spelarna spelat för olika lag, med olika spelsystem och så vidare. Man kan inte åka till en bortamatch mot Arsenal och förvänta sig att man ska ta hem tre enkla poäng.

Om Jotas målform:

– Diogo är inne i en bra period. Det visade han även under landslagsuppehåll. Det var bra för honom. Andra spelare gjorde det bra också - Shaq spelade mycket och gjorde mål. Thiago har spelat en viktig roll för Spanien. Nu är alla tillbaka och alla är skadefria.

– Det är mycket som hänt, men nu är de tillbaka och vi har en träning inför nästa utmaning.

Om Jordan Henderson:

– Jag har inget nytt att säga. Han kan inte träna för tillfället, men han kommer att träna inom de närmsta veckorna. Om det räcker för spel (innan säsongens slut), det får vi se.

Om Nat Phillips:

– Han är inte så ung längre, han har några säsongers erfarenhet från andra ligor. Jag är så glad för hans skull, jag älskar att våra supportrar röstade fram honom som månadens spelare, det är välförtjänt efter att han hjälpt oss mycket. Det är inte det största individuella priset man kan vinna, men ingen kan ta det ifrån honom.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer