Jones segerskytt för England

Bild till nyheten Jones segerskytt för England
Curtis Jones blev målskytt för det engelska U21-landslaget i en seger mot Kroatien, de tre poängen räckte dock inte för engelsmännen att ta sig vidare i U21-EM.

England inledde U21-EM med två förluster och behövde därför vinna med minst två mål mot Kroatien för att ta sig vidare från gruppen.

Det började bra då engelsmännen tog ledningen tolv minuter in i matchen. Liverpoolmittfältaren Curtis Jones, som inlett på bänken i de två första matcherna, fick chansen från start idag och sköt i 74:e minuten in 2-0, ett mål som där och då såg ut att ta laget vidare.

Kroaterna fick dock in en sen reducering till 2-1 vilket innebär att det blir Portugal och Kroatien som avancerar från gruppen medan Schweiz och England blev trea respektive fyra.

Jones drog i samband med ett tumult efter slutsignalen på sig sitt andra gula kort och fick syna det röda kortet.