– Intervjun ett självmål från Salah

Bild till nyheten – Intervjun ett självmål från Salah
Daily Mails Dominic King menar att Mohamed Salahs intervju med spanska Marca kommer vid en mycket opassande tidpunkt med en CL-kvart mot Real Madrid runt hörnet.

Mohamed Salah har gjort en intervju med spanska Marca där han förutom att prata om Champions League-lottningen och det stundande dubbelmötet med Real Madrid i Champions League också pratade lite om sin framtid.

Salah fick en fråga om det finns en möjlighet för honom att spela i Spanien efter att ha varit både i Italien och England.

– Jag hoppas att fortsätta spela i många år. Varför inte? Ingen vet vad som händer i framtiden, så ja, kanske en dag, svarade anfallaren.

Innan det svaret hade han precis konstaterat att han "inte ville prata mer om det" efter en fråga om det inte var dags för honom att byta klubb.

Dominic King, journalist för Daily Mail som följer Liverpool på nära håll, har kommenterat intervjun och menar att intervjun är helt feltajmad med tanke på matcherna mot Real Madrid som väntar.

King skriver att Salahs plan, om den är att få till en övergång till Real Madrid eller Barcelona, är långt ifrån fläckfri då ingen av klubbarna just nu har de pengarna som krävs för att Liverpool ens skulle sätta sig vid förhandlingsbordet.

Han menar att Liverpool inte har några som helst planer på att sälja sin stjärnanfallare. Klubben ska också ha tagit emot denna intervju, precis som den med spanska AS tidigare i vintras, med ro. 

King kritiserar Salahs beslut att göra intervjun just nu och med just Marca, som är kända för att skriva om Real Madrids mest eftertraktade spelare. Genom att bara åtta dagar innan en match i Spanien har Salah nu garanterat att varje presskonferens som Jürgen Klopp håller kommer innehålla någon kommentar om detta och samtidigt lägger det ännu mer press på anfallaren att prestera. 

Avslutningsvis benämner journalisten intervjun som ett självmål:

"För en spelare som har varit så effektiv i sitt målskytte att han beundras för det så var detta ett självmål."


12 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer