– Njuter av att spela här

Bild till nyheten – Njuter av att spela här
Sadio Mané ser, trots en tung säsong i ligasammanhang, fram emot vad han tror är en ljus framtid för klubben.

Efter att ha säkrat en första ligatitel på 30 år inledde Liverpool säsongen 2020/21 på lovande vis och toppade Premier League-tabellen inför jul - sedan fallerade allt. De svaga prestationerna och resultaten avlöste varandra och hoppet om att försvara titeln släcktes tidigt in på det nya året.

Liverpool står nu inför en tuff kamp om topp fyra-placeringarna som innebär Champions League-spel kommande säsong. 

Sadio Mané konstaterar i en intervju med Liverpool Echo att det är en jobbig period för laget men att han aldrig varit stoltare av att spela för Liverpool.

– Det är bara att vara ärlig, vi är inne i en tuff period, något som kan hända lag då och då, det är en del av fotbollen, säger anfallaren.

– Vi måste hantera situationen genom att inte ge upp, fortsätta att kämpa och hålla motivationen uppe. När man är en fighter så söker man inga bortförklaringar, man söker lösningar.

– Att vara tillsammans med mina lagkamrater ger mig alltid mycket energi. Man kan se vilka kvaliteter som finns i laget och om man kommer in i omklädningsrummet så känns inte framtiden annat än ljus, med den attityd som finns i toppen tror man verkligen på att det kommer att bli bättre.

– Inom fotbollen, och generellt sett i livet, kan man inte ta någonting för givet. Under flera år har vi inte upplevt så här tuffa perioder. Vi har alltid varit framgångsrika, men nu har detta hänt. Hur förändrar vi situationen? Det enda som gäller är att hålla ihop, vara positiva och kämpa. 

– Det är precis vad vi kommer att göra för att försöka att förändra situationen och jag är säker på att det kommer att fungera. Jag är stoltare än någonsin att vara en Liverpoolspelare. Jag är glad, jag trivs verkligen här och njuter av att spela här tillsammans med mina lagkamrater i Liverpool Football Club.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer