Längre frånvaro än väntat för Hendo?

Bild till nyheten Längre frånvaro än väntat för Hendo?
Gareth Southgates kommentarer om Jordan Hendersons chanser till EM-spel får det att låta som att Jordan Hendersons säsong kan vara över.

Jordan Henderson skadade ljumsken i matchen mot Everton på Anfield i slutet av februari och tvingades till operation. 

När operationen genomförts kom rapporter om en förväntad skadefrånvaro på 6-8 veckor. Nyligen meddelade James Pearce, The Athletic, att Liverpools lagkapten ser ut att missa dubbelmötet med Real Madrid i april - returen spelas 14 april.

Mirror-journalisten John Cross skriver nu att engelsmannen går en kamp mot klockan att hinna bli fit for fight till sommarens EM, vilket tyder på att frånvaron från spel i klubblaget kan komma att bli längre än först väntat.

Englands förbundskapten Gareth Southgate säger följande om Hendersons situation:

– Henderson är positiv efter operationen och den prognos specialisterna har gett honom om vad som är möjligt. Men vi är såklart försiktiga när det gäller denna typ av skada, det finns en tidsplan, men mycket kan hända under tiden. Vi vet att det kommer att vara mot slutet av säsongen och sedan får vi se hur det går.

– Han kommer att ge sig själv alla chanser att vara tillgänglig. Vi vet att han troligtvis inte kommer att vara i bästa matchform. Det är många saker att tänka på, men just nu är det ett beslut som ligger några veckor bort.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer