Klubben ovetandes om Gini-beslut

Bild till nyheten Klubben ovetandes om Gini-beslut
Det hävdas att Gini Wijnaldum är överens med FC Barcelona, men enligt Liverpool Echo har Anfield-klubben inte hört någonting från spelaren om ett sådant beslut.

Enligt Sunday Times är Gini Wijnaldum nu överens med FC Barcelona om att genomföra en övergång till sommaren då hans avtal med Liverpool löper ut.

Lokaltidningen Echo skriver att Wijnaldum inte har givit någon sådan information till Liverpool, som alltså är helt ovetandes om någon typ av överenskommelse mellan spelaren och Barcelona. 

Enligt Echo måste dock inte spelaren meddela sin nuvarande klubb om intentioner för framtiden. Uppgifterna från Sunday Times kan alltså stämma men då har Wijnaldum inte berättat någonting för Jürgen Klopp eller någon annan inom klubben.

Wijnaldum kommenterade nyligen sin framtid och underströk bland annat hur tungt det skulle vara att lämna Liverpool, men ju längre tiden går utan att någon överenskommelse nås med klubben desto troligare blir det att framtiden för nederländaren inte är på Merseyside.

– Det är inte att jag inte är glad och att jag känner att jag måste lämna, men ibland är det inte så lätt att fatta vissa beslut om en framtid som folk kanske tror. Man måste tänka över allt, man måste förhandla med klubben och allt sådant. Det är tufft. Därför tror jag att det tar lång tid.

– Med tanke på situationen vi befinner oss i just nu så är detta inte det viktigaste, det viktigaste är att vi tar oss tillbaka dit vi vill vara.

– Jag är nöjd med laget, staben, min familj trivs här, men mer information har jag inte.

– Det skulle vara riktigt tufft (att lämna). Jag skulle i sådana fall lämna ett lag jag verkligen älskar och en klubb där jag känner mig trygg. Men så är man medveten om anledningen till varför.

– Jag skulle bli otroligt ledsen om jag inte kan fortsätta att spela i det här laget.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer