– Vi har saknat Jota

Bild till nyheten – Vi har saknat Jota
Andy Robertson är mycket glad över att Diogo Jota är tillbaka i spel och att formen från i höstas verkar sitta i för anfallaren.

Liverpool tog tre viktiga poäng i jakten på Champions League-platserna när Diogo Jota satte ett matchavgörande mål mot sitt tidigare lag Wolverhampton.

Jota hade en succéartad höst efter övergången till Liverpool i somras och var en av lagets bästa spelare innan skadan i december som höll honom borta i tre månader. Nu är han tillbaka och har både mot RB Leipzig och mot Wolves visat vad han kan bidra med i anfallet.

Lagkamrat Andy Robertson är säker på att målet mot just Wolves betydde lite extra för portugisen.

– Jag tror att han var väldigt sugen på att göra mål när han kom tillbaka hit och fick spela mot gamla vänner som han har fantastiska minnen med. Jag är så glad för hans skull, säger vänsterbacken till Liverpoolfc.com.

– Vi har saknat honom. Det är fantastiskt att ha honom tillbaka från skada. Det var ett avslut som likande vad han gjorde tidigare i säsongen, så det känns bra att han inte tappat det! Det var härligt för honom att göra det avgörande målet, men det var en tuff match. 

– Jag tycker att våra två mittbackar var fantastiska igen, Trent var briljant, de hjälpte oss verkligen till en hållen nolla. De ska ha mycket beröm.

– Ozan har kommit in och gjort det väldigt bra. "Big Nat" har varit med oss lite längre, nu har han blivit äldre och verkar vara redo att ta chansen. Han vill lära sig så mycket han kan och har börjat styra allt mer från backlinjen.

– Det här är bara början. Vi kan inte sväva iväg. Det är två hållna nollor, vi är i kvartsfinal i Champions League och har klättrat lite i tabellen. Vi måste jobba hårt för att avsluta säsongen starkt. Förhoppningsvis kan vi nå dit vi vill innan säsongen är över. Det kommer att bli tufft, men vi ger aldrig upp.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer