Jota: Speciell kväll för mig

Bild till nyheten Jota: Speciell kväll för mig
Diogo Jota sköt hem segern till Liverpool mot sin tidigare klubb Wolverhampton och beskriver känslan som mycket speciell.

Liverpool besegrade Wolverhampton med 1-0 efter mål av Diogo Jota. När anfallaren intervjuades efter segern gick tankarna omedelbart till landsmannen Rui Patricio som åkte på en huvudskada i matchens slutskede.

– Jag hoppas att det inte är allvarligt och jag önskar honom, självklart, en snabb återhämtning, sa Jota till Sky Sports.

Jota beskrev 1-0-målet:

– Ja, mot dessa lag som försvarar så bra så måste man ta vara på de chanser man får när de är i obalans. Sadio och Mo kombinerade och hittade fram till mig till vänster, det var fint spelat, ett bra mål som hjälpte laget mot segern. En seger som vi längtat efter i Premier League.

– Vi måste bli bättre, särskilt i den här turneringen, och förhoppningsvis kan detta vara starten på en bra svit under säsongsavslutningen.

Portugisen fick frågan om laget nu återfunnit formen efter två raka segrar.

– Vi hoppas det. Vi jobbar hårt för det och nu har vi två hållna nollor och två segrar. Det känns väldigt bra.

Med de tre poängen närmar sig "The Reds" topp fyra.

– Det är viktigt. Som jag sa, vi behövde vinna. Det var det allra viktigaste idag eftersom att vi har haft problem i Premier League.

För Jota personligen var det en annorlunda kväll då han ställdes mot sin tidigare klubb.

– Det var väldigt speciellt för mig. Jag har varit här i över tre års tid och jobbat varje dag med i princip alla i det där omklädningsrummet. Självklart var det speciellt, jag önskar att fansen hade varit här också. Men oavsett vad så var detta ett bra resultat för oss och för mig.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer