– Allt handlar om resultatet

Bild till nyheten – Allt handlar om resultatet
Efter en långt ifrån perfekt prestation från Liverpools sida i 1-0-segern mot Wolverhampton väljer Jürgen Klopp att fokusera på det faktum att de tog hem de tre poängen.

Liverpool lyckades få med sig tre poäng mot Wolverhampton efter ett matchavgörande mål av Diogo Jota precis innan halvtidsvilan. Det var dock inte en av lagets bästa insatser, något som Jürgen Klopp konstaterade efter slutsignalen.

– Allt handlar om resultatet. Det var en väldigt tuff match. Det blev tre krigarpoäng idag, men det är helt lugnt, vi behöver det för att hitta tillbaka, sa tysken till Sky Sports.

– Vi hade några fina ögonblick i matchen. Det fanns några situationer i offensiven där vi borde ha gjort det bättre, men defensivt var hela matchen bra.

– Jag gillade inte starten. Vi var inte aktiva nog. Den första bollen som spelades in bakom vår backlinje var klart offside, men jag kände att det gjorde försvaret lite osäkra så att de sjönk djupare. Sådant kan man bära med sig en längre tid under matcherna.

– Vårt huvudsakliga mål idag var att försvara oss väldigt bra och kontra, vi hade flera fina situationer där vi kunde ha gjort mål. Det mål vi gjorde var skönt med tanke på hur det gick till. Jag har inte sett det igen, men det var i första hörnet. Bollen gick in, vilket var väldigt viktigt för oss.

Ozan Kabak och Nat Phillips startade i mittlåset igen och höll återigen nollan.

– Igen, ja. Återigen höll de nollan tillsammans med Ali och de andra backarna. Det är svårt, vi vill få till en rytm och man kan se att det var intensivt för samtliga. Vi kunde få in friska ben med Naby och Millie. Ox kom in och gjorde det strålande bra. Det fanns mycket bra att ta med sig, men det viktigaste är de tre poängen.

Nu väntar ett uppehåll på tre veckor innan nästa match.

– Vi tränar under hela nästa vecka. De som ska på landslagssamlingar har två-tre dagar ledigt, men de ska träna imorgon, fredag och lördag och sedan ska de åka iväg. De ska spela tre matcher, så de kan inte bara ha ledigt. Vi ska träna genom den här perioden. 

– När vi inte har match på så lång tid så ville vi gå in i uppehållet med en positiv känsla, vilket vi klart har nu, avslutade Klopp.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer