– Har varit en väldigt tuff period

Bild till nyheten – Har varit en väldigt tuff period
Sadio Mané har slitit med formen denna säsong och konstaterar själv att han inte har levererat som tidigare.

Sadio Mané, Roberto Firmino och Mohamed Salah har under de senaste åren varit en fruktad fronttrio som levererat mål på löpande band. 

Säsongen 2020/21 har varit en mycket speciell sådan av många olika anledningar och av de tre anfallarna är det endast Salah som lyckats bibehålla sin höga prestationsnivå.

Firmino har kritiserats kraftigt de senaste månaderna, men även Mané börjar nu få en del kritik i supporterled efter blott tre mål på 21 Premier League-matcher.

Den senegalesiska landslagsmannen ger sin syn på situationen.

– Det har varit en väldigt tuff period där jag inte har gjort mål lika ofta som tidigare, citeras Mané av Liverpool Echo.

– Man har alltid ett slags ansvar på sina axlar och man måste fråga sig själv "om jag gör som jag gjorde tidigare så kanske inte det här händer."

Mané är en av flera Liverpoolspelare som smittats av coronaviruset under säsongen.

– Corona har gjort allting väldigt svårt. Utöver det så har det faktum att vi inte vunnit lika många matcher som vi vant oss vid gjort det svårt, inte bara för mig och spelarna utan för hela Liverpool Football Club.

– Jag säger så här: "om någon för ett tag sedan hade sagt att livet skulle se ut så här just nu så hade man inte trott dem. 

– Som jag sa, det har hänt. Vad vi ska göra? Vi måste hålla ihop, vara positiva, ha rätt inställning och fortsätta kämpa. Det är nog den enda lösningen.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer