U23 kryssade mot West Ham

Bild till nyheten U23 kryssade mot West Ham
Liverpools U23 och West Hams motsvarighet delade på poängen när de möttes i Premier League 2 under lördagen.

Liverpools U23 välkomnade West Ham till akademin i Kirkby för en match i ligaspelet.

Gästerna var de som öppnade målskyttet redan efter 14 minuters spels när Kai Corbetts skott styrdes in i mål via försvararen Morgan Boyes.

Matchen skulle dock utjämnas innan halvtidsvilan då Conor Bradley satte 1-1 med ett vackert avslut. Den andra halvleken blev mållös och därmed delade de båda lagen på poängen.

Liverpools Layton Stewart åkte tyvärr på en rejäl smäll i mitten av andra halvlek och tvingades utgå på bår.

Liverpools U23: Ojrzynski, Bradley, Boyes, Koumetio (Savage, 95), Beck, Clayton, Dixon-Bonner (Longstaff, 84), Cain, Morton, Stewart (Hardy, 70), Woodburn.