Senaste nytt inför Wolves

Bild till nyheten Senaste nytt inför Wolves
Jürgen Klopp har mött pressen inför måndagens match mot Wolverhampton på Molineux Stadium. Här finner du presskonferensen i videoformat samt en textad sammanfattning.
Jürgen Klopp om lyftet efter segern i CL:

– Ja, det är en boost. Men vi måste visa det i våra prestationer nu. Om vi kan bygga vidare på detta så har vi chansen att vinna, vilket självklart är målet inför den kommande matchen.

Om Wolverhampton:

– Jag tycker att Nuno gör ett fantastiskt jobb. Detta är ett annorlunda år. Det går inte att ersätta Raul Jimenez rakt av. De har haft sina problem, men de ser fortfarande ut som Wolves, ett lag som är riktigt duktiga defensivt.

Om skadeläget:

– Bobby reste inte med oss (till Ungern), så vi får se. Vi har haft några dagar till nu, men jag har ett möte med medicinska teamet efter presskonferensen där jag kommer att få veta mer. Förhoppningsvis kan han vara redo.

– Alla andra verkar vara fit.

Om Kabak och Phillips:

– Det är inte så att de har ett prov nu och för resten av säsongen för att bevisa att de har en framtid här.

– Jag hoppas att de kan hålla sig skadefria och ge oss stabilitet. De ser bra ut. Om de är redo för spel vilken anledning finns det för oss att förändra någonting där?

– Förhoppningsvis kan de spela många, om inte alla, matcher som återstår. Om inte, då kommer vi hitta lösningar. Vi får inte glömma Rhys Williams heller.

Om Ben Davies:

– Ben Davies kom hit och måste anpassa sig. Det är ingenting konstigt, tänk på Andy Robertson som behövde ett halvår på sig att finna sig tillrätta helt och hållet.

– Ben är en duktig spelare, men han måste vänja sig vid allt som är nytt här med oss. Jag säger inte till Ben att han måste träna till maj innan han får spela, det tar den tid det tar. Det var tydligt från början att vi behövde skapa så mycket stabilitet i backlinjen som möjligt.

– Ben kommer att spela när han kommer att spela, så enkelt är det.

Om Diogo Jota:

– Vi har saknat honom. När han blev skadad var han inne i en mycket bra period, vilket gör en skada ännu värre än vanligt.

– Han kan spela på alla tre positioner i anfallet, vilket hjälper oss mycket. Han gör oss starkare. Nu är han tillbaka och behövde spela 90 minuter i första matchen, vilket inte var planen, därför spelade han 60 minuter i matchen därefter. 

– Det är väldigt viktigt att vi har honom tillbaka nu, av flera anledningar.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer