Irriterad över Klopp-disskussionen

Bild till nyheten Irriterad över Klopp-disskussionen
Jamie Carragher tycker inte att det är rimligt att det diskuterats huruvida Jürgen Klopp fortfarande är rätt man för Liverpool eller ej.

Liverpools svaga resultat i Premier League sedan årsskiftet har lett till en del diskussioner om Jürgen Klopps framtid på Merseyside. 

Den historiskt usla perioden har exempelvis sammanfallit med Steven Gerrards succé med Rangers i Skottland och det faktum att Joachim Löw kommer att lämna det tyska landslaget efter sommarens EM.

Jamie Carragher är dock på det klara över att Klopps framtid inte bör vara på någon annan plats än i Liverpool.

"Champagnen hade sprutat i styrelserummen hos Manchester City, Chelsea, Manchester United, Tottenham och Everton i vild glädje över att man då skulle tillbaka till perioden som var innan Klopp, då klubben endast spelade Champions League i ett av fem år," skriver den Carragher i Telegraph.

Carragher tror att de allra flesta, med tanke på de senaste årens framgångar, vill ge allt stöd de kan till Klopp.

"Man kan inte se på det som att tron och tillitet till managern är borta. Dagen då Klopp försvinner kommer att markera slutet på en strålande era. Ingen Liverpoolsupporter jag känner är arg på Klopp. De är desperata efter att komma in på Anfield för att tacka honom för vad han gjort och hjälpa honom att ta sig igenom denna tuffa period både personligt och professionellt."

"Ingen annan hade kunnat uppnå det Klopp har uppnått sedan 2015 när det gäller titlar och att knyta band till supportrarna. Därför vill jag som Liverpoolsupporter inte ha någon annan som ledare för den här klubben under denna ägarmodellen, det inkluderar även Pep Guardiola."

Klopp har tidigare visat att han kan lyfta ett lag från mitten av tabellen till nya höjder.

"Liverpool var tia den dagen på Klopp anställdes. Beviset på att han kan lyfta en trupp från en åttondeplats till en förstaplats innan kontraktet löper ut finns redan i historien."

Källa: Liverpool.no


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer