Barcas Gini-intresse sägs svalna

Bild till nyheten Barcas Gini-intresse sägs svalna
Enligt uppgift från spanska Sport har FC Barcelonas intresse för Gini Wijnaldum svalnat och att mittfältaren, till en följd av detta, nu har som prioritet att förlänga med Liverpool.

Det pågår ständiga spekulationer kring Gini Wijnaldums framtid då Liverpool och spelaren ännu inte lyckats komma överens om en förlängning av det kontrakt som löper ut nu i sommar.

Tidigare i veckan kommenterade Wijnaldum situationen och slog fast att det skulle göra mycket ont att lämna Liverpool.

– Jag vill svara på det, men just nu finns ingenting nytt att säga. Jag skulle ljuga om jag sa att det fanns någonting nytt att säga. Men det jag kan säga är att jag är väldigt lycklig här.

– Det är inte att jag inte är glad och att jag känner att jag måste lämna, men ibland är det inte så lätt att fatta vissa beslut om en framtid som folk kanske tror. Man måste tänka över allt, man måste förhandla med klubben och allt sådant. Det är tufft. Därför tror jag att det tar lång tid.

– Jag skulle bli otroligt ledsen om jag inte kan fortsätta att spela i det här laget.

FC Barcelona är den klubb som nämnts allra mest frekvent i diskussionerna om en möjlig ny klubbadress för Wijnaldum, mycket på grund av att Ronald Koeman haft Wijnaldum som spelare i det nederländska landslaget.

Nu kommer dock uppgifter från Spanien som gör gällande att den katalanska klubbens intresse för Wijnaldum har svalnat efter att 18-årige mittfältaren Ilaix Moriba imponerat under de senaste veckorna.

Sport skriver att Moriba uppfyller alla de kriterier som Koeman eftersökte i Wijnaldum och att en värvning av nederländaren skulle kunna hämma Moribas utveckling. 

Enligt den spanska tidningen är Wijnaldum medveten om situationen och har nu som högsta prioritet att förlänga med Liverpool.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer