Kelleher snart redo för comeback

Bild till nyheten Kelleher snart redo för comeback
Caomhin Kelleher har missat sju av de senaste åtta matcherna men ska nu närma sig träningscomeback.

Det har varit lite oklarheter kring Caoimhin Kellehers skadefrånvaro då det från klubbens håll endast kommit en kort kommentar om att skadan uppkom efter en smäll på träning.

Skadan har hållit målvakten borta från spel i matcherna mot Manchester City och Leicester innan han kunde vara tillbaka i truppen mot RB Leipzig innan han försvann igen i matcherna mot Everton, Sheffield United, Chelsea, Fulham och returen mot Leipzig.

När Alisson var otillgänglig för spel mot Sheffield United var det tredjemålvakten Adrián som fick ta ansvaret mellan stolparna istället för Kelleher på grund av dennes skada.

Först nu har lite mer utförlig information kring skadan framförts och det är Irlands förbundskapten Stephen Kenny som kommenterat situationen.

– Caomhin är skadad för tillfället. Han har haft problem med en avsliten muskel i magen, citeras han av irländska Independent.

– Han ska börja träna igen till helgen eller nästa vecka. Vi får se hur det går. Jag håller tummarna för att det går bra, för han har stor potential. Han har spelat fem matcher för Liverpool den här säsongen och varit förstklassig i samtliga.

Om Kelleher hinner bli fit for fight till det stundande landslagsuppehållet har han goda möjligheter till spel för Irland då förstavalet mellan stolparna, Darren Randolph, är skadad. Om Kelleher får spela gör han debut för seniorlandslaget.

Källa: Liverpool.no


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer