Wijnaldum om kontraktsläget

Bild till nyheten Wijnaldum om kontraktsläget
Gini Wijnaldum slog under presskonferens inför RB Leipzig fast att han är lycklig i Liverpool och att det skulle vara mycket sorgligt att lämna klubben.

Gini Wijnaldums kontrakt med Liverpool löper ut till sommaren och därmed spekuleras det fram och tillbaka kring huruvida han kommer att förlänga kontraktet eller inte. Klubbar som FC Barcelona och Paris Saint-Germain ska vara mycket intresserade av att värva mittfältaren gratis i sommar.

Wijnaldum kom själv med de senaste uppdateringarna kring läget när han mötte pressen inför RB Leipzig:

– Jag vill svara på det, men just nu finns ingenting nytt att säga. Jag skulle ljuga om jag sa att det fanns någonting nytt att säga. Men det jag kan säga är att jag är väldigt lycklig här.

– Det är inte att jag inte är glad och att jag känner att jag måste lämna, men ibland är det inte så lätt att fatta vissa beslut om en framtid som folk kanske tror. Man måste tänka över allt, man måste förhandla med klubben och allt sådant. Det är tufft. Därför tror jag att det tar lång tid.

– Med tanke på situationen vi befinner oss i just nu så är detta inte det viktigaste, det viktigaste är att vi tar oss tillbaka dit vi vill vara.

– Jag är nöjd med laget, staben, min familj trivs här, men mer information har jag inte.

Wijnaldum erkände att det vore mycket tungt att lämna den klubb han älskar.

– Det skulle vara riktigt tufft. Jag skulle i sådana fall lämna ett lag jag verkligen älskar och en klubb där jag känner mig trygg. Men så är man medveten om anledningen till varför.

– Jag skulle bli otroligt ledsen om jag inte kan fortsätta att spela i det här laget.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer