– Låt Salah lämna om han så önskar

Bild till nyheten – Låt Salah lämna om han så önskar
Robbie Fowler anser att Liverpool bör casha in för Mohamed Salah om det är så att spelaren faktiskt är missnöjd i klubben.

Denna säsong har det spekulerats en del kring Mohamed Salahs framtid i Liverpool. Det började innan årsskiftet då han gav en intervju till spanska AS där han lovordade både Barcelona och Real Madrid. 

Det har ryktats om att anfallaren inte är lycklig i Liverpool och dessa spekulationer fick sig en extra skjuts när han blev utbytt tidigt mot Chelsea. Salahs agent twittrade omedelbart efter bytet en ".", en tydlig markering av sitt missnöje och, som det också kan tolkas, i förlängningen spelarens missnöje. 

Robbie Fowler är av åsikten att Liverpool bör sälja Salah om det faktiskt är så att spelaren inte är nöjd med situationen.

– Detta är inte en kritik mot Salah. Jag älskar vad han bidragit med till Liverpool. Men jag menar att övergångar i stort handlar om vad spelaren själv önskar, så detta är inte upp till Liverpool, menar Fowler enligt Mirror.

– Om Salah önskar att lämna, då borde han få göra det. Om en spelare vill flytta så måste vi acceptera läget. Jag tror helt klart att det är bäst för en klubb att släppa en spelare som är missnöjd och vill bort. Jürgen Klopp har själv sagt detsamma. Han vill inte ha någon i klubben som inte vill vara kvar.

– Klopp ville inte hålla fast vid Coutinho eftersom att han ansåg att brassen ville bort. Managern ville inte att det skulle förstöra stämningen i truppen.

– Om Salah verkligen är missnöjd, om det beror på att han inte fått ett nytt kontrakt eller vad det kan vara, så kan Liverpool få bra betalt för honom och använda pengarna på att stärka laget. Jag är ett fan av Salah, vem är inte det? Men Liverpool har inte saknat Coutinho särskilt mycket. Det visade sig att han inte var så bra som folk trodde. 

– Liverpools system fick honom att se bättre ut än han var. Det kan hända samma sak med Salah. Liverpool skulle sakna hans mål, men det är möjligt att hitta någon som är bättre. Inte nödvändigtvis en rak ersättare, men någon som kan stärka laget i sin helhet.


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer