Lånekollen: Tio röda i spel

Bild till nyheten Lånekollen: Tio röda i spel
Tio utlånade Liverpoolspelare fick speltid i helgen som gått.

Southampton besegrade Sheffield United med 2-0 i Premier League och Takumi Minamino fick chansen från start. Anfallaren gjorde 88 minuter innan han ersattes.

I The Championship fick både Harry Wilson och Sheyi Ojo speltid för Cardiff, som spelade 0-0 mot Huddersfield Town. Den förstnämnde av de två spelarna startade och gjorde 86 minuter medan Ojo fick hoppa in från bänken efter en knapp timmes spel.

På annat håll i samma liga fick Sepp van den Berg spela hela matchen för Preston North End som fick med sig en pinne mot Bournemouth i en match som slutade 1-1. Harvey Elliott inledde på bänken för Blackburn, men fick hoppa in i 71:a minuten i 2-0-segern mot Millwall.

Två spelare var i spel i League One - Adam Lewis blev inbytt i den andra halvleken när Plymouth Argyle förlorade med 2-1 mot Doncaster Rovers medan Liam Millar spelade samtliga minuter i Charltons 0-0-match mot Oxford United.

Utanför Storbritannien så var Marko Grujic inhoppare för Porto i portugisernas 2-0-seger mot Gil Vicente. Mittfältaren fick fem minuters speltid, han har slitit med att få speltid under i stort sett hela säsongen.

I Danmark hjälpte Kamil Grabara AGF Århus till en seger mot Midtjylland genom att hålla nollan.

Till sist var också Anderson Arroyo i spel för Salamanca UDS som spelade 1-1 mot Zamora.

Källa: Liverpoolfc.com