Ser uppehållet som möjlighet för omstart

Bild till nyheten Ser uppehållet som möjlighet för omstart
Liverpool ska spela ytterligare två matcher innan ett tre veckor långt speluppehåll väntar. Jürgen Klopp ser den stundande spelledigheten som en möjlig omstart för laget efter den senaste tidens svagare resultat.

Liverpool lyckas inte hitta formen i Premier League. Under söndagen åkte de på sin sjätte raka förlust hemma på Anfield när Fulham, ett lag som spenderat i princip hela säsongen under nedflyttningsstrecket, besegrade "The Reds" med 1-0.

För Liverpool väntar nu en match igen redan på onsdag då åttondelsfinalen mot RB Leipzig i Champions League ska avgöras. Därefter är det en måndagsmatch mot Wolverhampton som gäller. 

Efter att dessa två matcher är genomförda ska laget inte spela förrän mot Arsenal 3:e april. Detta på grund av att de är ute ur FA-cupen samt att sista veckan i mars är avsatt för landslagsspel.

Jürgen Klopp konstaterade i Sky Sports-intervju efter förlusten mot Fulham att de behöver en omstart under uppehållet och utvecklade sedan sina tankar i en intervju med LFCTV.

– En del spelare ska åka på landslagsspel, andra kommer inte att göra det. Så vi ska använda den tiden för att träna, för att förändra, för vi måste förändra saker och ting. 

– Jag vet inte om det (uppehållet) är precis vad vi behöver, men vi behöver någonting.

– Att få vara tillsammans på träningsplanen och jobba med saker har alltid hjälpt oss och det kommer det att göra denna gång också.

– Men idag handlar det såklart inte om att prata om den sortens lösningar. Vi är alla människor, vi behöver lite tid för att hantera saker och ting. Det var en tung smäll idag.

Källa: Thisisanfield.com.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer