Milner: Inte tillräckligt bra

Bild till nyheten Milner: Inte tillräckligt bra
James Milner konstaterar att Liverpool inte nådde upp till den nivå som kan krävas av dem efter ännu en förlust hemma på Anfield.

Liverpool åkte på sin sjätte raka förlust hemma på Anfield när Fulham under söndagen besegrade de rödaklädda med 1-0.

James Milner var inte nöjd när han intervjuades efter matchen.

– Det var uppenbarligen inte tillräckligt bra med tanke på den standard vi har satt. Vi gjorde många förändringar idag och vi inledde inte bra, de spelade runt bollen bra och i första halvlek hade vi problem att störa dem. I den andra halvleken hade vi mycket boll och lägen att göra mål, men vi skapade inte så mycket som vi önskat, sa engelsmannen till Sky Sports.

Milner fick en fråga om svårigheterna att spela med så många förändringar i startelvan.

– Det handlar inte om att vi inte känner varandra, vi tränar tillsammans varje dag och vi har spelat mycket tillsammans. Det är självklart så att det är spelare som inte har spelat lika mycket och kanske inte hittat rytmen. Men det är bara ursäkter. Vi måste göra det bättre, vi vet det. Vi vet att vi kan prestera bättre, men saker och ting stämmer inte för oss just nu.

– Jag tycker inte man kan säga att spelarna inte försöker, det gör vi alltid. Det är aldrig någon som bara joggar runt, det skulle inte hända i den här truppen. Men när saker inte stämmer så blir det mycket svårare, om man missar ett läge så tar det hårdare på en än annars. Man behöver en boll som går in via ett knä eller vad som helst men det händer inte för oss just nu.

Liverpool har aldrig förlorat sex raka hemmamatcher tidigare i klubbens historia.

– Inställningen måste alltid vara att fokusera på den match som väntar närmast. Detta gör verkligen ont. När man spelar för en klubb med Liverpools historia, med den standard vi har satt, så är det inte bra nog. 

– Vi vet att vi fortfarande har ett fantastiskt stöd från världen över och att folk fortfarande tror på oss trots svagare prestationer. Det är en besvikelse att vi sviker klubben och supportrarna. Vi måste se till att fortsätta att jobba hårt för att ta oss ur detta.


12 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer