Hoppas på fansens fortsatta stöd

Bild till nyheten Hoppas på fansens fortsatta stöd
Jürgen Klopp förstår att folk kan börja tvivla efter de svaga resultaten men hoppas att supportrarna fortsätter att stå bakom laget.

Liverpool är nere på en sjundeplats i Premier League efter en katastrofal inledning på 2021 som endast innehållit tre segrar på elva försök i ligasammanhang.

De svaga resultaten medför naturligt en sämre känsla i supporterleden, men Jürgen Klopp hoppas att tron fortfarande finns där.

– Det är lätt att tro på någonting när det går bra, men i det här läget har jag ingenting (att säga). Jag kan inte riktigt säga till människor vad de ska tänka i den här situationen, säger tysken.

– Om du vill tvivla på tränarna och inte på laget, om du tvivlar på mig, så tror jag att det kan vara möjligt efter de resultaten vi haft.

– Men enligt mitt sätt att se på saken så bedömer man, om man verkligen står bakom oss, situationen ur ett bredare perspektiv. Man förstår att detta är ett tufft år där sammanhållning kan visas på ett sätt som är väldigt speciellt. 

– Jag är ganska säker på att, om vår arena kunde vara fullsatt, många hade varit besvikna över att vi förlorar, men de hade ändå varit där nästa match fulla av förhoppning, positivitet och optimism. 

– Om någon vill tvivla på oss så kan jag inte förändra det. Men om någon vill se oss göra det bra igen så är han eller hon välkommen.

Källa: Thisisanfield.com


12 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer