– Utesluter inte att stanna i Berlin

Bild till nyheten – Utesluter inte att stanna i Berlin
Sedan sommaren 2018 har Liverpool lånat ut Loris Karius, då klubben inte har lyckats sälja den tyska målvakten. Under säsongen har Karius fått väldigt lite speltid i Union Berlin, men han vill gärna i den tyska huvudstaden.

Loris Karius återkomst till Bundesliga har inte varit så lyckad. Under säsongen har 27- åringen varit utlånad till Union Berlin och har varit andravalet bakom Andreas Luthe. Luthe har missat de tre senaste matcherna mot Schalke, Freiburg och Hoffenheim på grund av sjukdom. Då har Karius fått chansen mellan stolparna och han har bara släppt in ett mål. Det är oklart vem som får stå på söndag när det är bortamatch mot Arminia Bielefeld.

– Jag vet inte vem som får stå. Tränaren Urs Fischer kommer ta ett beslut, men jag är nöjd med mina prestationer i de tre senaste matcherna. Att släppa in ett mål på tre matcher är inte dåligt och jag hoppas att jag får chansen igen, säger Karius till Sport Bild.

Loris Karius trivs bra i den tyska huvudstaden och han utesluter inte att stanna där efter säsongen.

– Mitt kontrakt med Liverpool sträcker sig fram till sommaren 2022. Men jag vill gärna stanna i Berlin om möjligheten finns, säger Karius.

– Jag ser inte detta som en mellanlandning. Mentaliteten och lagandan som finns här passar mig perfekt. Jag har fötterna på jorden även om jag kör en dyr bil.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer