– De här matcherna måste vinnas

Bild till nyheten – De här matcherna måste vinnas
Trent Alexander-Arnold menar att Liverpool inte kan klaga efter förlusten mot Chelsea och understryker vikten av att snabbt studsa tillbaka.

Liverpool tappade mark i kampen om topp fyra-platserna när de under torsdagen förlorade mot Chelsea hemma på Anfield.

Trent Alexander-Arnold hade inga ursäkter att komma med när han reflekterade över matchen i en intervju med Liverpoolfc.com efter slutsignalen.

– Det är tufft att ta. De här matcherna måste vinnas, särskilt med tanke på vårt mål med den här säsongen. Jag skulle säga att det var enormt viktigt att vi skulle vinna idag i jakten på topp fyra, men det finns ingenting vi kan göra åt det nu förutom att lära från detta och kämpa vidare. Vi måste vända saker och ting snabbt för att hitta rätt på söndag.

– Jag tycker att vi spelade ganska bra - vi skapade inte så många chanser, det ska de ha beröm för. De stängde oss ute. Sadio hade en halvchans där han missade bollen. Från vinkeln jag stod så kunde det ha varit en hands också. Men det är en sådan typ av match som var frustrerande. I slutändan tycker jag nog inte att vi förtjänade en seger, så det är tufft.

– Vi måste spela vårt naturliga spel. Det är svårt när saker och ting går emot en. Man börjar övertänka för att lista ut vad som är fel. Men jag tror att allt kommer att vara okej om vi bara kan hitta tillbaka till rytmen och börja vinna matcher. Men det är lättare sagt än gjort. 

– Nu måste vi lära oss av detta och vakna upp imorgon för att göra oss redo att kriga vidare. 


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer