Klopp med rörande text till Alisson

Bild till nyheten Klopp med rörande text till Alisson
Jürgen Klopp tar sig i matchprogrammet inför Chelsea tid att skriva direkt till Alisson Becker efter att målvaktens pappa nyligen gått bort i en tragisk drunkningsolycka.

Jürgen Klopp skriver i matchprogrammet en text, som återges av Liverpool Echo, till Alisson Becker.

"Och så till de tuffaste raderna som jag tror jag har skrivit de dessa sammanhang under min tid här. Jag syftar självklart till vår målvakt Alisson Becker. Det har nästan varit omöjligt att prata om det offentligt, om jag ska vara ärlig - helt enkelt för svårt. Men jag kanske kan uttrycka mig i skrift istället," skriver tysken.

"Världen har upplevt för många förluster under den senaste tiden. Vi har andra personer inom klubben som lidit. I staden Liverpool, i landet och världen över har allt för många människor tvingats hantera sorgen som följer av att förlora en älskad. Sorg är en allt för återkommande känsla just nu."

"Men för Ali, vår underbara, kärleksfulla lagkamrat, var detta tragiskt. Ingen kan sätta ord på vad de känner i sådana här lägen. Jag vet att jag inte är tillräcklig för att göra det."

"Istället vill jag berätta för Alisson hur mycket det här laget och klubben älskar honom och hans familj. Den största möjliga hyllningen till Alissons pappa är den person hans son har blivit. Han ärar honom varje dag med tanke på vilken person han blivit."

"Vi måste alla ge Ali så mycket tid som han behöver och vi behöver ge honom plats i de rätta ögonblicken. Våra supportrar ska veta att han länder deras kärlek och medkänsla."

"Ali har den starkaste tron av alla jag någonsin träffat, så han vet att de kommer att träffas igen för att fira alla minnen han skapar från och med nu."

"Jag har använt detta uttryck, eller en version av det, många gånger tidigare: fotboll kan kännas som det viktigaste av allt oviktigt i livet. Det känns rätt nu också - inte bara för Ali, även för Ian St Johns familj, en sann LFC-legendar som vi förlorade tidigare denna vecka."

"För de som förlorat någon kan denna fantastiska sport dock ge energi och glädje."


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer