– Alltid haft samma inställning

Bild till nyheten – Alltid haft samma inställning
Adrián berättar om svårigheterna att kliva in i laget efter att inte ha spelat på fyra månader.

I söndags fick Adrián chansen i startelvan för första gången sedan i oktober. Både Alisson och Caoimhin Kelleher var otillgängliga och därför fick 34-årige spanjoren ta plats mellan stolparna mot Sheffield United.

Målvakten fick efter 2-0-segern beröm från Jürgen Klopp för sin inställning. Adrián menar att han alltid jobbar för att vara redo när chansen ges.

– Om jag ska vara ärlig så har jag alltid haft samma inställning från första stund sedan jag kom till Liverpool, säger spanjoren.

– Det gäller att vara redo för allt och försöka att hjälpa laget så mycket man bara kan när man får chansen från managern. 

– Denna gång dök chansen upp på grund av situationen med Ali. Vi måste alltid vara redo. Alla pushar varandra. Det var min chans nu och jag är väldigt glad. Inte bara för att vi höll nollan och tog tre poäng utan också för det hårda jobbet som grabbarna lade ned.

– Det har inte varit en enkel säsong för oss, men nu tog vi tre poäng igen. Nu gäller det att återhämta oss inför nästa utmaning.

Efter matchen mot Sheffield United kom Jürgen Klopp med positiva besked kring Alissons möjligheter att vara involverad i mötet med Chelsea på torsdag, så mycket tyder på att Adrián får ta plats på bänken igen.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer