​– Stärkt självförtroende inför Chelsea

Bild till nyheten ​– Stärkt självförtroende inför Chelsea
Gini Wijnaldum hoppas att laget kan ta med sig de positiva aspekterna från segern mot Sheffield United för att fortsätta på vinnarspåret även mot Chelsea.

– Stärkt självförtroende inför Chelsea

Gini Wijnaldum hoppas att laget kan ta med sig de positiva aspekterna från segern mot Sheffield United för att fortsätta på vinnarspåret även mot Chelsea.

Liverpool tog en viktig 2-0-seger mot Sheffield United under söndagskvällen. Det var en seger som bröt den negativa resultattrenden i ligaspelet och placerade "The Reds" endast två poäng bakom fjärdeplacerade West Ham och en poäng bakom torsdagens motståndare Chelsea.

Gini Wijnaldum var självklart mycket nöjd över att laget äntligen kunde ta tre poäng igen.

– Det bästa är ju om man vinner flera matcher i rad, men detta var viktigt för oss med tanke på att vi satte stopp för förlusterna. Det är väldigt bra för laget och det ger oss en bra känsla och stärkt självförtroende inför nästa match, sa mittfältaren till Liverpoolfc.com efter slutsignalen på Bramall Lane.

Efter fantastiskt målvaktsspel från hemmalagets keeper Aaron Ramsdale lyckades Liverpool sätta två bollar i nät och säkra segern. De lyckades dessutom hålla nollan, trots förändringarna i försvaret som såg Adrián kliva in mellan stolparna bakom ett mittlås bestående av Nat Phillips och Ozan Kabak.

– Det ger också en bra känsla för grabbarna och för hela laget. Det ger oss självförtroende eftersom att vi släppt in många på på de senaste matcherna. Förhoppningsvis kan vi bygga vidare på detta till en segersvit.

– En segersvit är precis vad vi behöver för att kunna sluta topp fyra. Vi måste se till att vinna flera matcher i följd och hoppas att lagen ovanför oss tappar poäng. Vi kan endast kontrollera våra insatser, så vi måste ta det match för match och ge allt för att försöka vinna dem.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer