Nöjd med lite flyt framför mål

Bild till nyheten Nöjd med lite flyt framför mål
Det avgörande målet på Bramall Lane var ett självmål och det första vågade Jürgen Klopp inte fira då han trodde bollen hade passerat linjen, men målet godkändes och Klopp kunde njuta av lite välbehövlig medgång i offensiven.

Liverpool har haft stora problem att hitta nätet under den senaste tidens formsvacka. I ligaspelet hade de inför söndagens match gjort två mål på de fyra senaste matcherna som dessutom samtliga slutat i förlust. 

Mot Sheffield United fick "The Reds" dock in två bollar bakom en storspelande Aaron Ramsdale i Blades-målet. Det var mål där laget äntligen hade marginalerna på sin sida.

– Jag tror att alla kan se att de två mål vi gjorde kom från ganska stökiga situationer. Det var en styrning och en boll som hela Sheffield trodde var ute ur spel, konstaterade Jürgen Klopp efter matchen enligt Liverpoolfc.com.

– Första målet visar lite skillnad mellan de andra matcherna. Ikväll missade vi chanser i första halvlek, vi spelade superb fotboll, skapade chanser - vi vet att vi haft perioder där vi gör mål i sådana lägen, men inte just nu. Så vi måste vända på detta med andra typer av mål. Vid det första målet håller Trent bollen i spel och Curtis avslutar. 

– Jag tror att hela Sheffield stod stilla i den stunden. Jag firade inte eftersom att de hade en bättre position så de visste säkert att bollen var ute. Utöver det så sa Sheffield-bänken att de hade sett på sin iPad att bollen var ute. Jag tänkte "OK, bollen var ute." Men det visade sig att den inte var det, vilket var en stor överraskning.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer