Mason inte med i domarteamet ikväll

Bild till nyheten Mason inte med i domarteamet ikväll
Lee Mason hade en stökig match när han dömde West Bromwich - Brighton under lördagen. Nu rapporteras det att han står över kvällens match mellan Liverpool och Sheffield United, där han skulle varit fjärdedomare, på grund av skada.

Under lördagen dömde Lee Mason matchen mellan West Bromwich och Brighton och var involverad i en mycket märklig situation i samband med en frispark för Brighton.

Mason blåste i pipan och signalerade därmed att Lewis Dunk kunde slå frisparken, en frispark som Dunk satte i mål då West Brom-målvakten Sam Johnstone inte hunnit tillbaka i position efter att ha ställt upp sin mur. 

Först dömde Mason bort målet, sedan dömde han mål för att slutligen döma bort målet igen efter diskussioner med VAR-teamet. 

Här kan du se situationen:

Mason har på slutet varit involverad i flertalet kontroversiella situationer. När Liverpool mötte Leicester på King Power Stadium petades han från uppdraget som huvudansvarig och fick istället vara fjärdedomare. 

Nu skriver Independent att Mason inte kommer att vara en del av det domarteam som ska döma kvällens match mellan Sheffield United och Liverpool på Bramall Lane. Mason var tänkt att vara fjärdedomare ikväll, men står över på grund av, enligt rapporterna, en muskelskada. 

John Brooks ersätter Mason. Jonathan Moss är huvuddomare.


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer