Ser Gerrard som Klopps ersättare

Bild till nyheten Ser Gerrard som Klopps ersättare
Liverpoolledningen ska ha imponerats av Steven Gerrards arbete i Rangers och ser honom som en potentiell ersättare till Jürgen Klopp den dag tysken lämnar Merseyside.

Jürgen Klopp har ett kontrakt med Liverpool FC som sträcker sig till 2024, men då och då dyker rykten upp som kopplar tysken till jobbet som förbundskapten för det tyska landslaget.

Mirror skriver nu att det tyska fotbollsförbundet har Klopp som självklar etta på listan över önskade efterträdare till Joachim Löw, vars kontrakt löper ut efter VM i Qatar 2022. Efter ett misslyckat VM 2018 för Tyskland spekuleras det i Löw kan sparkas om laget levererar ett dåligt resultat i sommarens EM, något som skulle innebära att ett försök att få loss Klopp tidigareläggs.

Enligt tidningens uppgifter finns en växande känsla i Liverpool att Klopp skulle tacka ja om han fick ett erbjudande att ta över det tyska landslaget, men de konstaterar samtidigt att han fortsatt trivs på Merseyside.

Liverpoolledningen sägs nu sikta in sig på Steven Gerrard som Klopps ersättare. Ägarna John W. Henry och Tom Werner har enligt uppgifterna följt Gerrards arbete noggrant och är imponerade av engelsmannens bedrifter så här långt. 

Ledningen ska vara trygga i tron om att Gerrard skulle tacka nej till erbjudanden från andra Premier League-klubbar i väntan på att Liverpooljobbet ska bli ledigt. 


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer