U23 körde över Arsenal

Bild till nyheten U23 körde över Arsenal
Liverpools U23-lag vann i överlägsen stil mot Arsenals dito under lördagen.

Under lördagen välkomnade akademilaget Arsenal till Kirkby för ett möte i Premier League 2.

Liverpool tog tag i matchen tidigt och släppte därefter aldrig taget om den. Målskyttet inleddes efter 14 minuters spel på Layton Stewart levererade 1-0 genom ett fint avslut.

Mittfältaren Jake Cain utökade ledningen till 2-0 precis innan halvtidsvilan och när pausen var över dröjde det endast två minuter innan samme Cain gjorde sitt andra mål för matchen. Ben Woodburn stod för assisten.

Woodburn skrev sedan in sig i målprotokollet när han satte 4-0 vilket blev slutresultatet i en match som dominerades av hemmalaget som pressade Londonlaget hårt från start.

Liverpools U23: Hughes, Bradley, Beck, Boyes, Koumetio, Clayton, Dixon-Bonner (Sharif, 88), Morton, Stewart (Glatzel, 78), Cain (Hardy, 88), Woodburn.