Skadeproblem för "Blades"

Bild till nyheten Skadeproblem för "Blades"
Precis som Liverpool har Sheffield United ingen av sina ordinarie mittbackar tillgängliga inför söndagens match på Bramall Lane.

Liverpool har dragits med stora skadeproblem under i stort sett hela säsongen och samtliga tre ordinarie mittbackar som de inledde säsongen med har dragit på sig skador som ser ut att hålla dem borta från spel säsongen ut. Dessutom har Jordan Henderson, som i flera matcher vikarierat som mittback, tvingats till operation och blir borta de kommande två månaderna. Samtidigt har ännu en vikarie i backlinjen, Fabinho, dragits med en skada som hållit honom borta från spel i sex av de sju senaste matcherna.

Det är dock inte bara Liverpool som har problem i backlinjen. Söndagens motståndare Sheffield United har sex spelare på skadelistan varav fyra försvarsspelare.

Mittbacken Chris Basham tvingades kliva av skadad i lagets senaste match mot Fulham. 

– Jag har aldrig sett något liknande under min tid inom fotbollen, konstaterade Chris Wilder efter skadan på Basham som innebär att "Blades" inte heller har någon av sina ordinarie mittbackar tillgängliga för spel.

Sedan tidigare är mittbackarna John Egan och Jack O'Connell långtidsskadade. Försvararen Jack Robinson, mittfältaren Sander Berge och anfallaren Lys Mousset är även de otillgängliga för spel mot Liverpool.

Källa: Liverpool.no


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer