U23 segrade mot Chelsea

Bild till nyheten U23 segrade mot Chelsea
Liverpools U23 lyckades under lördagen att vända ett underläge till seger på bortaplan mot Chelsea.

U23-matchen mellan Liverpool och Chelsea började allra bäst för de blåklädda som tog ledningen genom Thierno Ballo redan efter fem minuters spel.

"The Reds" lyckades dock vända matchen till sin fördel innan pausvilan efter mål av Jake Cain och Tyler Morton.

Efter paus dröjde det tio minuter innan Liverpool utökade ledningen till 3-1. Målskytt var Layton Stewart som gjorde sitt första mål i Premier League 2.

Chelsea lyckades få in ett reduceringsmål men slutresultatet blev 3-2 till Liverpool.

Trist för de rödkläddas del var att målvakten Pitaluga tvingades lämna planen på grund av skada. Jakub Ojrzynski ersatte.

Liverpools U23: Pitaluga (Ojrzynski, 45), Bradley, Boyes, Koumetio, Beck, Clarkson (Clayton, 53), Morton, Cain, Woodburn, Longstaff (Dixon-Bonner, 46), Stewart.