Hoppas bygga vidare på segern

Bild till nyheten Hoppas bygga vidare på segern
Gini Wijnaldum är nöjd med hur laget presterade mot RB Leipzig tidigare i veckan och hoppas att de kan ta med sig en positiv känsla inför de kommande utmaningarna.

I tisdags inledde Liverpool Champions League-slutspelet på ett lovande sätt då de besegrade RB Leipzig med 2-0. Segern var en välbehövlig sådan för spelarna som kom till matchen med tre raka förluster i ligaspelet.

– Det kändes väldigt bra, konstaterar Gini Wijnaldum i en intervju med Liverpoolfc.com när han får frågan om hur han ser på segern.

– Vi har haft ett par matchen den här säsongen där vi har spelat bra utan att vinna. Därför var det härligt att spela en bra match och faktiskt vinna den också. Det ger oss en bra känsla. Många bra känslor, faktiskt. Det gav oss också självförtroendet tillbaka. 

– Alla matcher är olika. Vi måste bara hitta nivån i varje match och ge allt. Vi är väldigt glada över att vi vann den här matchen.

– Nu är det tre veckor tills vi ska möta dem igen. Leipzig är ett tufft lag att möta, det märkte man på deras sätt att spela. Det kommer att vara tufft även då, så vi måste vara redo att leverera på nytt.

Nu närmast väntar ett Merseysidederby mot lokalrivalerna Everton och en chans att vända på den negativa trenden i ligasammanhang.

– Det har påverkat oss mentalt. När vi spelade bra tidigare så vann vi nästan varje match. Den situationen vi befinner oss i nu är annorlunda. Vi måste bara hantera det. Vi måste fortsätta att tro på oss själva. Segrar som mot Leipzig hjälper oss att få tillbaka självförtroendet igen. 

– Det är en tuff situation vi befinner oss i, men det är också något vi kan lära oss av och som senare kan vara till hjälp för oss.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer