Mané: Krävs liknande insatser framöver

Bild till nyheten Mané: Krävs liknande insatser framöver
Sadio Mané hoppas att spelarna kan fortsätta prestera på den nivå de gjorde mot RB Leipzig för att på så sätt förbättra resultaten i ligaspelet.

Efter tre raka förluster i Premier League kunde Liverpool räkna hem en seger i Champions League efter en imponerande insats mot RB Leipzig som ger dem ett mycket fint utgångsläge inför åttondelsreturen.

Sadio Mané, som gjorde matchens andra mål, hoppas att insatsen kan lyfta laget i de kommande matcherna.

– Det var ingen lätt match, det var tufft där ute, men vi slutade inte att tro på oss själva, sa anfallaren till Liverpoolfc.com efter matchen.

– Vi visste att det inte skulle bli lätt, så det kom inte som någon överraskning för oss. Vi gör vårt bästa hela tiden, fortsätter att kämpa och jag tycker att vi visade bra karaktär i den här matchen. Vi spelade bra fotboll, även om det inte var på vår högsta nivå, men jag tycker att vi förtjänade segern.

– Vi vet vad vi behöver göra nu, vi måste göra liknande prestationer i varje match som väntar, annars får vi det tufft. Vi ska göra vårt bästa för att nå upp till så höga nivåer som möjligt.

Liverpools nästa utmaning är ett Merseysidederby hemma på Anfield mot ett Everton som jagar tätt bakom "The Reds" i Premier League-tabellen.

Manés mål var för övrigt hans 20:e mål i europeiska sammanhang för Liverpool, därmed är han lika med Ian Rush. 


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer