Klopp om kollapsen

Bild till nyheten Klopp om kollapsen
Jürgen Klopp har svårt att acceptera det första Leicestermålet som var inledningen på "Foxes" vändning från underläge till 3-1-seger.

Liverpool ledde med 1-0 på King Power Stadium och hade kontroll på tillställningen när klockan tickade upp mot de sista tio minuterna - då vände allt. James Maddisons frispark letade sig hela vägen in i mål innan Alisson och Ozan Kabak kolliderade vilket gav Jamie Vardy öppet mål till 2-1. Sedan satte Harvey Barnes spiken i kistan med sitt 3-1-mål några minuter senare.

– Vi släpper in ett mål som är väldigt svårt att acceptera. Vi vet att vi har diskuterat mycket om VAR, men vi är alla eniga om att det var situationen som vände matchen, sa en besviken Jürgen Klopp till BT Sport efter matchen.

– Jag har sett målet några gånger nu och i det ögonblick där de stoppar situationen för att se vem som var offside eller inte så hade han inte ens slagit frisparken, så det handlar fortfarande om enskilda personer som fattar beslut. Det är tufft, för enligt mig ser det ut att vara en klar offside. De måste stoppa bilden när han rör bollen, det är då man ser om det är offside eller inte.

– Det andra målet var ett missförstånd. Vi har pratat tidigare om att vi måste vänja oss vid att spela ihop. Det såg bra ut i 75 minuter eller så. Fram tills dess var det en bra match. De låg en plats framför oss i tabellen, nu kanske de är längre fram, men det syntes inte i matchen. Vi var laget som dominerade och spelade den fotboll vi ville. Vi undvek deras kontringar och gjorde nästan allt som krävdes.

– Vi gjorde ett väldigt fint mål och hade flera chanser. Vi måste jobba hårdare när vi är i vår situation för att få fler chanser, men matchen var väldigt bra. Sedan släpper vi in de två målen. Vid det tredje målet så tappar vi bollen för enkelt, då är det en passning och sedan är det över. Det är något jag verkligen inte gillar. Det har jag redan sagt till grabbarna. 

– Det är tuffa tider. Vi hade självförtroende igen, Alisson hade självförtroende igen. Han gjorde en superb match med fina räddningar. Allt var bra, men sedan händer det som hände, kanske på grund av förra veckan. Han går ut, jag kunde inte höra honom skrika. Ozan vet inte om han kommer ut eller inte och det leder till det andra målet.

Källa: Liverpool.no


24 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer