– Det är ren galenskap

Bild till nyheten – Det är ren galenskap
Fulhams manager Scott Parker är inte nöjd med hur mycket Liverpool ska betala för Harvey Elliott.

Denna vecka stod det klart att Liverpool ska betala Fulham upp till £4.3M för värvningen av Harvey Elliott. Den unge talangens kontrakt med Londonklubben hade löpt ut när Liverpool värvade honom, men enligt reglerna i England ska en klubb som värvar en sådan spelare betala en kompensationssumma till den klubb som spelaren senast representerade.

När beslutet om hur stor summa som skulle betalas hade fattats gick både Liverpool och Fulham ut med pressmeddelanden där de slog fast att de var nöjda med utgången.

Fulhams manager Scott Parker är dock allt annat än nöjd.

– Jag är besviken över hela situationen. Detta är en spelare som vi utvecklat i vår klubb under en längre tid. Vi gav honom debuten (i Premier League). Man vill inte ut på marknaden och spendera 20-30 miljoner pund på spelare, det är just därför som vår akademi är så viktig för oss, säger Parker.

– Vi vill utveckla dessa spelare, men nu har vi utvecklat denna spelare bara så att en storklubb kunde komma in och plocka honom. Fyra miljoner pund för en spelare som vi har utvecklat och har så stora förhoppningar för, att han lämnar på det här sättet - det är ren galenskap.

– Harvey Elliott har potentialen att bli en spelare av högsta klass, men Liverpool har plockat honom för småpengar jämfört med vad han är kapabel till.

Källa: Liverpool.no


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer