Hendo: Resultatet en rejäl besvikelse

Bild till nyheten Hendo: Resultatet en rejäl besvikelse
Jordan Henderson tycker inte att slutresultatet mot Manchester City speglade matchbilden.

Liverpool förlorade under söndagskvällen med 4-1 mot ligaledande Manchester City. Lagkapten Jordan Henderson var besviken över resultatet men tyckte att laget stod för en bättre insats än vad resultatet visade.

– Jag är självklart besviken över resultatet, men jag tycker inte att det speglade insatsen, om jag ska vara ärlig. Men vi gjorde misstag i fel lägen och blev straffade. City är ett väldigt bra lag, särskilt offensivt, så de straffade oss när vi gjorde misstagen, sa Henderson till Sky Sports efter slutsignalen.

– Om man enbart ser till insatsen tycker jag att vi gör det bra i stora delar av matchen. Vi var med i matchen och stod för en insats som vi är mer vana vid att se från oss själva. Som sagt, misstag i fel lägen blev kostsamma.

– När man förlorar är det alltid en besvikelse, särskilt när det ser ut som det gjorde i slutet här. Det är aldrig kul. Det är tufft att acceptera nu, men i fotbollens värld måste man gå vidare snabbt. Nu har vi en hel vecka på oss att få ut detta ur systemet, träna ordentligt - vilket vi inte har haft möjlighet till på ett tag. Vi måste använda tiden på bästa sätt så att vi är förberedda för den tuffa matchen mot Leicester.

–  Som jag sa, resultatet är en rejäl besvikelse, men jag tycker inte att vi kan vara allt för missnöjda med insatsen. Missförstå mig inte, det var inte en briljant insats, men jag tycker att vi var oss själva i stora delar. Jag tycker inte vi förtjänade att förlora så stort, men misstagen blev kostsamma, så vi kan inte argumentera om det egentligen.

Henderson vill inte prata om titelracet.

– Jag minns att jag fick frågor om det hela tiden när vi ledde ligan och jag sa att vi inte tittar på tabellen, det gör vi inte nu heller. Man koncentrerar sig på nästa match och försöker att vinna varje match, det gör vi alltid, oavsett om vi är etta eller fyra. 


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer